Vtipné vychytávky FUSION: Nájdené „stratené“ vajce a odmerané špagety
Príprava strateného alebo zastreného vajca alebo vajca do skla, je vďaka unikátnemu tvorítku na stratené vajcia FUSION veľmi jednoduchá. Silikónová formička s rukoväťou umožní každému – aj tomu menej obratnému kuchárovi – vytvoriť rovnomerné a tvarovo stále stratené vajce jednoducho a zakaždým s úspechom.
Vytvorte vír a trafte sa do prúdu
Klasický postup prípravy zastreného vajca je veľmi náročný a je nutné dodržať niekoľko zásad – správnu teplotu vody, vytvorenie vodného víru v rajnici a ideálne sa s vajcom trafiť do vedľajšieho prúdu. Pokiaľ sa táto fáza nevydarí, vajce aj vaše odhodlanie je nadobro stratené. Drina, čo poviete? Poďte na to inak, čertovsky ľahko!
Čertovsky jednoduché stratené vajce
Silikónové tvorítko FUSION vložte do kastróla s vodou a octom (cca 1 dl octu na 1 l vody). Priveďte k varu a sporák stiahnite tak, aby voda vrela len mierne. Do tvorítka vyklepnite syrové vajce (vajce si môžete vopred pripraviť do misky alebo hrnčeka) a nechajte zhruba štyri minúty variť (maličké vajíčko, napr. prepeličie, je hotovo behom minútky!). Potom tvorítko vyberte z kastróla a pomocou lyžice s otvormi alebo penovačky vyberte hotové stratené vajce. Kuchárske umenie je na svete!
Tvorítko na stratené vajcia hýri farbami – vyberte si zelené, žlté alebo oranžové.
Odmerajte si špagety
Odmerané špagety si zaslúžia poriadne stiahnuť! Alebo je to inak? Určite, odmerané špagety nemáme, ale taká odmerka na špagety FUSION, tá by bola. A hneď v troch farbách – žltej, zelenej a oranžovej - a za skvelú cenu.
Silikónový opasok
Odmerka na špagety FUSION je super vychytávka pre rýchle a presné odmeriavanie porcií špagiet pred ich tepelnou úpravou. Silikónový opasok je opatrený číslicami 1, 2, 3 a 4, ktoré sú jednoducho čitateľné po oboch stranách a označujú počet odmeriavaných porcií.

Tak koľko? Zmerajte si porciu
Ako na to? Jednoducho! Koniec odmerky prevlečte otvorom a nastavte požadovaný počet porcií. Vzniknutý otvor naplňte špagetami tak, aby žiadna nemala šancu vykĺznuť. A to je všetko – stačí len vybrať ten správny recept, pozvať tých správnych stolovníkov a popriať dobrú chuť!
Komentáre
Pre možnosť pridávania komentárov je treba sa prihlásiť/zaregistrovať.
Zaregistrovať sa