Vidlička s teplomerom PRESIDENT: Kúzelná vecička!
Nie je vidlička ako vidlička...
Nie je nad výbornú a chutnú pečienku... Ale výborná znamená tiež dobre prepečená a zbavená všetkých škodlivých baktérií . Ideálnym pomocníkom pre rýchlu kontrolu vo vnútri mäsa, hydiny a rýb pri pečení a grilovaní je vidlička s teplomerom PRESIDNET , ktorá dokáže veľmi rýchlo overiť dostatočné prepečenie mäsa.
Ale nie je vidlička ako vidlička – rozhodne sa nejedná o maličký kúsok príboru, masívna vidlička PRESIDENT s praktickým očkom na zavesenie je vyrobená z nerez ocele a odolného plastu a jej nedeliteľnou súčasťou je podsvietený a veľmi dobre čitateľný displej.
Dvakrát meraj a raz rež!
Určite sa vám tiež niekedy stalo, že sa na tanieri objavil kus mäsa, ktoré bolo jednoznačne nedopečené... Preto jednoznačne odporúčame teplotu radšej viackrát merať, ako podávať mäso nedopečené... Overenie teploty vo vnútri mäsa pred podávaním je dôležité nielen kvôli chuti, ale aj z hygienických a zdravotných dôvodov – dosiahnutie stanovenej teploty vo vnútri mäsa zaručuje, že došlo k zničeniu všetkých zdraviu škodlivých baktérií .
Požadovanú teplotu si môžete nastaviť vopred, jej dosiahnutie je signalizované zvukovo . Vidlička má podsvietený a dobre čitateľný displej s ukazovateľom nastavenej ( požadovanej ) aj dosiahnutej teploty v stupňoch Celsia. Vidlička „ide“ na 2 mirkotužkové batérie AAA, ktoré sú, vrátane návodu na použitie a prehľadom teplôt prepečenia rôznych druhov mäsa, súčasťou balenia.
Teploty pre optimálne prepečenie mäsa
Mäso, hydina a ryby |
Málo prepečené | Stredne prepečené |
Prepečené |
Hovädzie, teľacie a baranie vcelku |
63 °C | 71 °C |
77 °C |
Bravčové vcelku |
- |
71 °C |
77 °C |
Kuracie a morka celá | - |
- | 82 °C |
Kačica a hus celá | - | - | 74 °C |
Hovädzie, bravčové, jahňacie mleté | - | - | 71 °C |
Morčacie a kuracie mleté | - | - | 74 °C |
Ryby – tuniak a losos vysoký steak | - | 60 °C |
70 °C |
Komentáre
Pre možnosť pridávania komentárov je treba sa prihlásiť/zaregistrovať.
Zaregistrovať sa