
Tescoma magazín 3/2016
Posledné tohtoročné číslo vášho obľúbeného časopisu je tu! O tom, ako sa robí cukráreň, nám rozprávala Iveta Fabešová, známa z televíznej súťaže Na nože. Do tajov mixológie nás zasa zasvetil barman Achim Šipl, okrem iného majster sveta v miešaní nealko kokteilov. Ako sa má správne vyprážať a podľa čoho vyberať panvicu – aj to sa dočítate v najnovšom Tescoma magazíne.
Rozhovor s Luciou Bílou
O novom albume, ale aj o jej snoch a plánoch sme sa rozprávali s čerstvou devätnásťnásobnou zlatou slávicou Luciou Bílou. Nechala nás dokonca nazrieť do svojej chladničky a prezradila tiež, ako je na tom s varením.
Sladkosti na celý rok
Brownies, cheesecake, makrónky, ale aj tradičné mini linecké alebo úžasné perníčky – originálne recepty nájdete v priloženej kuchárke.
Sladké omámenie
Niektoré zo svojich sladkých tajomstiev odhalila naším čitateľom tiež Iveta Fabešová. Vyskúšajte svoj cukrársky um...
Komentáre
Pre možnosť pridávania komentárov je treba sa prihlásiť/zaregistrovať.
Zaregistrovať sa