-
KrájanieOdporúčame
-
Vonkajšie aktivityOdporúčame
Tescoma magazín 3/2013
Vzorný tatko Janka
Z obálky doslova žiari „vzorný tatko“, ikona českého rokenrolu a tiež kuchár Petr Janda. Stále pohltení milovanou hudbou a obklopený svojimi ženami snáď zastavil čas a my mu ďakujeme za milý rozhovor.
Prelistujte si jesenné vydanie TESCOMA magazínu!
Tak (ne)obyčajné?
Právom sme dali priestor v Česku domestikovanej surovine – zemiakom. Schválne, ako často ich máte v jedálničku? O syroch sa hovorí, že v nich nájdeš zdravú silu. Prečítajte si, či je to tak.
Ako sa robí dizajn
Dizajn je srdce TESCOMY. Práve originálnym a pôvodným dizajnom sa naša značka odlišuje od konkurencie. Červeno-biele logo si nezaslúži každý, je to privilégium. Stovky výrobkov sa stanú dokonca patentmi a tisíce potom každodennými pomocníkmi v nejednej českej domácnosti. Ale tiež napríklad aj v ďalekej Barcelone. Začítajte sa do zaujímavej reportáže o zlínskom geniu loci.
Kúzla s FUSION
Skôr ako sa pustíte do prípravy pokrmov s formičkami FUSION, mrknite, aké zázraky s nimi vedia v jednej vyhlásenej pražskej reštaurácii.
Boli ste na Tescomiádě?
Pre vašu inšpiráciu sme toho ale pripravili omnoho viac, počnúc čerstvými jesennými novinkami. Svet má svoju olympiádu, TESCOMA mala Tescomiádu. Každoročné stretnutie s našimi obchodnými partnermi bolo zábavno-športové a dokonca padli aj nové oficiálne české rekordy!
Prepnite na TESCOMU
So značkou TESCOMA sa naďalej môžete stretávať na televíznej stanici NOVA v reláciách TESCOMA s chuťou a Rady ptáka Loskutáka, alebo v novej relácii ČT1 Vše o vaření. A tiež počúvajte Rádio Impuls, kde v relácii Vše o vaření varí michelinský šéfkuchár Roman Paulus.
Redakcia TESCOMA magazínu vám želá po všetkých stránkach báječnú jeseň!
Komentáre
Pre možnosť pridávania komentárov je treba sa prihlásiť/zaregistrovať.
Zaregistrovať sa