Tescoma magazín 2/2014

Dátum zverejnenia 1.6.2014

Designéri značky TESCOMA zabodovali v prestížnej designovej súťaži Red Dot Award 2014 hneď trikrát a porotu okrem obojstrannej krájacej dosky zaujali aj výrobky zo sladkého radu DELÍCIA. Pevne veríme, že výsledná odmena bude tiež patrične sladká, ostatne titulná strana letného vydania magazínu naznačuje, že česká značka ide s módou a fandí šikovným cukrárkam a fascinujúcim tortám...

Sme pyšní!

Ako po jari prichádza leto, prichádza správny čas aj na čerstvý, novinkami prevoňaný TESCOMA magazín. V dobe jeho príprav občas zneistíme a hovoríme si, či bude práve toto čitateľov zaujímať? Ako budú reagovať? Ale len čo z tlačiarne dorazí, pochyby sú preč. Predkladáme vám ho s pýchou, ostatne ako všetko s logom TESCOMA.

Prelistujte si ružové vydanie TESCOMA magazínu!

Prestíž v hlavnej úlohe

Patrične pyšní sú však všetci „tescomáci“ a fanúšikovia značky už od tohtoročného apríla. Zlínsky design znova poriadne zamiešal karty poradia v celosvetovej súťaži Red Dot Design Award 2014. Do našej spoločnosti mieria z nemeckého Essenu hneď tri prestížne ocenenia. Všetko o kľúčovej udalosti posledných týždňov a mesiacov nájdete v rubrike tescoma news. A pretože nespíme na vavrínoch a stále pracujeme usilovne, môžeme vám opäť predstaviť úplne nové vychytávky, ďalšie otvorené predajné miesta v Česku aj na Slovensku a v neposlednom rade prvý Certifikát spoločenskej zodpovednosti firiem (CSR) v republike, urobený práve našou spoločnosťou.

...a ktoré dvere v lete najčastejšie otvárate vy?

V lete sú najčastejšie otvárané dvere... tie od chladničky! Prehľadný manuál o správnom skladovaní potravín iste príde vhod. Opakom chladnej chladničky sú party pod letnou oblohou. Taká netradičná svadba má určite niečo do seba... Autorom príslovia, že láska prechádza žalúdkom, síce nie je známy šéfkuchár Radek Šubrt, je ale autorom niekoľkých láskyplných a láskou prevoňaných receptov, ktoré proste musíte vyskúšať. Aj téma rozhovoru sa točila okolo najväčšieho ľudského citu, ktorý má toľko podôb!

Rytier, dáma a spevák

„Aj blb musí pochopiť, ako sa čo robí,“ tvrdí Roman Vaněk, rytier pravej gastronómie, autor relácie Peklo na tanieri. Jeho názory by sa dali tesať do kameňa. Veríme, že sa k jeho myšlienkam v rozhovore určite prihlásite.

TESCOMA magazín 2/2014

To charizmatická herečka (a najnovšie tiež designérka) Dana Morávková v rozhovore pre náš magazín rozpráva, že „herec buď beží, alebo leží“ a tiež, že v harmonickom vzťahu láska nemusí zákonite prechádzať žalúdkom. Jedným dychom iste prečítate rozprávanie mladého speváka Jana Vaculíka o jeho životnej cesta nielen k opere.

Pod pokrievkou

V ďalšom pokračovaní seriálu Ako sa čo robí v TESCOME tento raz nahliadnete pod pokrievku kolegom v experimentálnych kuchyniach. Zistíte, že s láskou vyrábame nielen stovky pomocníkov do kuchýň, ale k mnohým z nich aj originálne recepty. Už v minulom vydaní ste ako bonus získali kuchárku pôvodných receptov, a nechýba ani v letnom čísle. Aj keď príprava jedla môže vypadať len ako domáce práce s cieľom zbaviť sa pocitu hladu, v skutočnosti je vysoko tvorivou činnosťou. A to sa snažíme v každom z vás maximálne podporovať!

TESCOMA magazín 2/2014, Originální kuchařka TESCOMA No. 2.

Leto, čas piknikov a party, zdanlivo nekonečných prázdnin a dovoleniek, je pred nami. Veríme, že nový TESCOMA magazín je namiešaný z letných ingrediencií presne tak, aby ste ho pribalili kdekoľvek.

Pohodové leto vám praje redakcia!

Komentáre

Pre možnosť pridávania komentárov je treba sa prihlásiť/zaregistrovať.

Zaregistrovať sa