Tescoma magazín 01/2016

Dátum zverejnenia 16.5.2016

Rozšírené vydanie prvého Tescoma magazínu roku 2016 prináša 100 strán letnej inšpirácie do vašich kuchýň: novinky, vychytávky, rady, tipy, recepty a rozhovory so zaujímavými osobnosťami, ktoré vás budú baviť.

Tescoma magazín 1/2016

Viva la pasta fresca!

Mimoriadna príloha sa venuje čerstvým domácim cestovinám. Pripravte si špeciality talianskej kuchyne podľa originálnych receptov vyladených našim šéfkuchárom Pavlom Šnajdrom.

DELÍCIA má kliku

 

Prečo je u nás ťažké zohnať maslo, ktoré chutí ako maslo?

Nad tým sa pozastaví krásna herečka Chantal Poullain v exkluzívnom rozhovore. Čo ďalšieho si myslí o českej gastronómii? A ako vypadá jej menu pre priateľov?

Rozhovor s Chantal Poullain

 

Prajeme príjemné čítanie a krásne leto s TESCOMOU.

Komentáre

Pre možnosť pridávania komentárov je treba sa prihlásiť/zaregistrovať.

Zaregistrovať sa