Štýlový hrnček CREMA na latte macchiato: Talianska tradícia v českom skle
Dátum zverejnenia 15.8.2011
Latte Macchiato. Talianska kávová špecialita s dlhou históriou si zaslúži nielen výber tých najlepších ingrediencií, ale tiež voľbu vhodného nápojového skla. Sklenený hrnček latte macchiato CREMA je tou správnou voľbou!
Mlieko so škvrnou ako detské prianie
História latte macchiato, kávové špeciality s vôňou Talianska, je dlhá a ľahko úsmevná. Taliani, ako je známe, popíjanie kávy milujú. A latte macchiato je splnením úpenlivých prosieb detí, ktoré svojich rodičov chceli jednoducho napodobniť. Horúce mlieko v spojení s nepatrným množstvom kávy (espresso) uspokojilo detské túžby a rodičom prinieslo vytúžený pokoj. Mlieko so škvrnou, ako znie preklad latte macchiato, patrí v súčasnej dobe medzi veľmi obľúbený kávový nápoj, ktorý okrem mlieka zjemňuje aj bohato našľahaná mliečna pena. Detské prianie tak svetu prinieslo jeden z najobľúbenejších talianskych nápojov.
Talianska tradícia v českom skle 
Káva a kávové nápoje rozmanitých chutí a vôní nám dokážu spríjemniť voľné chvíle a dni plné stresu. Zvlášť pre latte macchiato (ale aj pre tureckú kávu, kakao alebo čaj) bol navrhnutý hrubostenný hrnček CREMA s objemom 300 ml, ktorého dokonalý tvar v spojení s priezračným sklom nechá vyniknúť efektu jednotlivých vrstiev latte macchiato. Hrnčeku dominuje uško, ktoré je umiestené v spodnej časti pohárika a umožňuje tak dokonalé vyváženie a komfortné popíjanie nápojov.
Latte už neodoláte!
Ako na latte? Je to ľahké! Vyšľahajte do peny teplé mlieko a nalejte ho do nahriateho skleneného hrnčeka CREMA. Po stene pohárika pomaly dolievajte už vopred pripravenú kávu espresso. Efektné latte, ktorého ingrediencie sú v poradí odo dna – horúce mlieko, espresso a mliečna pena, možno ozdobiť a jemne dochutiť škoricou, kakaom či cukrom. Skúsení barmani odporúčajú na prípravu latte používať len skutočne kvalitné suroviny a na prípravu kávy espresso len čerstvú zrnkovú kávu.
Súvisiaci tovar
Video
3,99 €
(vrátane DPH)
Komentáre
Pre možnosť pridávania komentárov je treba sa prihlásiť/zaregistrovať.
Zaregistrovať sa