Strojček na cestoviny DELÍCIA: Kľukou otočíte, pravú „pastu“ vyrobíte!
Domáce je domáce!
Príprava čerstvých cestovín rozličných názvov a tvarov, to je na Apeninskom polostrove po futbale najobľúbenejší „šport“. Cestoviny z obchodu s chemickými prísadami? Nie! Domáce je skrátka domáce a Taliani to dobre vedia. A tiež dobre vedia, že bez kvalitného a spoľahlivého strojčeka na cestoviny to v kuchyni nepôjde. V Tescome sme vyrobili presne taký!
Taliansko od Tescomy!
Okrem mimoriadneho dielenského spracovania, použitých materiálov (nehrdzavejúca oceľ) a originálneho designu je výnimočný svojou presnosťou. „Výroba cestovín je s ním precízna. Valce, ktoré cestoviny krájajú sú veľmi účinné a pracujú s vysokou presnosťou. Myslím, že každý Talian by považoval náš výrobok za taliansky,“ hovorí s úsmevom hlavný dizajnér Tescomy Ladislav Škoda.
Obsluha? Žiadna veda!
Čo jeho obsluha? Hračka! Strojček jednoducho poskladáte podľa návodu, upevníte svorkou ku stolu, medzi valcami pripravíte pláty cesta (nastavíte kolieskom s číselníkom) a podľa toho, na aký druh cestovín máte chuť, zvolíte príslušný valec na krájanie. A len otáčate kľukou. Žiadna veda! „Okrem obľúbených talianskych cestovín so strojčekom vyrobíte aj vynikajúce rezance do polievky.“ Dodáva Škoda.
Ako na cesto? Bez obáv, poradíme!
Aby ste si pochutili na skutočne lahodných talianskych cestovinách, nesmiete podceniť prípravu cesta. Ale bez obáv, aj na to sme mysleli, recepty sú súčasťou balenia , vrátene tipov na podávanie „pasty“! Strojček na cestoviny dodávame v dvoch prevedeniach. V žltej farbe, ktorá je typická pre líniu DELÍCIA, a vo farbách talianskej trikolóry pre skutočných fajnšmekrov a fanúšikov juhoeurópskej kuchyne.
Lahôdka, ktorej neodoláte!
Nakoniec pre Vás máme skvelý tip: ako náhle si pôjdete strojček DELÍCIA kúpiť, nezabudnite do košíka prihodiť aj ďalšie tescomácke novinky – formy na ravioli a raviolini , lahodné taštičky, ktoré Taliani plnia špenátom, ricottou alebo napríklad parmezánom . Plát cesta pripravíte na našom „pasta makeri“, položíte ho na formu, nasadíte mriežku, do jamiek vložíte náplň, prekryjete ďalším plátom cesta a ťahmi valčekom cestoviny vykrojíte. A vynikajúce ravioli ricotta e spinaci môžete za pár minút servírovať! Pokiaľ sa nebojíte trochy literárnej práce, môžete vyskúšať aj tvorítko na garganelli a gnocchi .

Komentáre
Pre možnosť pridávania komentárov je treba sa prihlásiť/zaregistrovať.
Zaregistrovať sa