Radi by sme vám ukazovali len to, čo vás zaujíma, teda nevšedné nápady pre varenie a bývanie. Nielen to nám umožňujú súbory cookies. Kliknutím na „Prijať všetko“ súhlasíte s používaním všetkých typov cookies, v časti „Predvoľby“ si môžete vybrať, ktoré povolíte. Súhlas je možné odmietnuť kliknutím na „Odmietnuť všetko“ (netýka sa tzv. základných cookies). Nastavenie je možné kedykoľvek zmeniť. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov.
Tescoma je hrdým partnerom televíznej súťaže Pečie celé Slovensko.
Prvou, osobnou výzvou boli moderné mono dezerty s efektnou zrkadlovou polevou. Súťažiaci spravili hotové zázraky a porotkyniam vykúzlili skvostné výtvory.
Hrušky ako naozajstvé predložila pred porotkyne pekárka Anči. V realisticky vyzerajúcich hruškách ukryla hruškové želé a hruškovú ganache. Nechýbala ani glazúra s bielou čokoládou a pri hodnotení slová plné chvály od porotkýň Jožky a Petry.
Ako na obláčiku sa porotkyne zase cítili pri pekárke Janke - jej pomarančové obláčiky s čokoládovým mousse a pomarančovým pudingom ich zdvihli do chuťového neba.
Všade samé černice - ale aké vyladené! To charakterizovalo mono dezert od pekára Ďoďa. Jeho Violet očaril skvelými chuťami.
Luckine exotické vajíčka síce prezentáciu neustáli, avšak ich chuť s yuzu, marakujovým a mangovým pyré presvedčili porotkyne.
Najkrajšie srdiečka v stane mala pekárka Tánička, ktorá mono dezerty vytvorila z čokoládového korpusu so slaným karamelom, tekutej čokolády a peny z lieskovcov.
Pozrite si všetky recepty z deviatej osobnej výzvy: