-
StolovanieOdporúčame
-
Vonkajšie aktivityOdporúčame
-
Pre detiOdporúčame
Obojstranná panvica PRESTO: Obráťte panvicu, nie omeletu!
Dátum zverejnenia 13.7.2012
Krásna neznáma
Možno ste ju nikdy nevideli, možno ste o nej ani nepočuli. Nie je divu, obojstranná panvica sa v našich končinách príliš nenosí, napriek tomu sa jedná o pomocníka, ktorého s obľubou používajú kuchári v krajinách južnej Európy. Práve tu sú veľmi obľúbené vysoké omelety typu tortilla a frittata, ktorých príprava je vďaka dvojdielnej panvici mimoriadne ľahká a hlavne, vždy úspešná.

Okrem spomínaných vysokých omeliet je panvica ideálna aj pre prípravu klasických českých pokrmov, ako sú plnené zemiakové placky, pstruh na masle alebo plnená kotleta, ostatne priložená brožúra s úžasnými a chutnými receptami poteší nejedného zákazníka.
Jedna a jedna sú dve
Obojstrannú panvicu PRESTO tvoria dve panvice, hlboká a plytká, ktoré možno po rozpojení používať ako dve samostatné klasické panvice – plytkú ako panvicu na palacinky, hlbšiu ako klasickú panvicu. Každá z nich je opatrená vysoko kvalitným nepriľnavým povrchom proti pripaľovaniu. Obojstranná panvica je ideálnym pomocníkom i pre všetkých začínajúcich kuchárov, ktorí pri obracaní obyčajnej palacinky alebo vajcovej omelety váhajú a príliš si neveria. Čo keby náhodou…

Jedlá sú v obojstrannej panvici tepelne upravované v uzavretej nádobe, obracajú sa rýchlym otočením uzatvorenej obojstrannej panvice, takže nehrozí ich pretrhnutie alebo vypadnutie z panvice. Doba prípravy pokrmov v obojstrannej panvici je kratšia, prepečenie je rovnomerné.
Šedá eminencia
Obojstranná panvica PRESTO v priemere 26 cm je dodávaná vo farbách žltej, červenej, zelenej a celom novo aj farbe šedej.

Súčasťou balenia sú pôvodné recepty vrátane farebných fotografií pre prípravu pokrmov v obojstrannej panvici: španielska tortilla a talianska frittata (originálne recepty zo zahraničných pobočiek TESCOMA), pečený pstruh a krevety, plnená bravčová kotleta, toastový chlieb vo vajíčku, zeleninová omeleta a ananásová palacinka.
Komentáre
Pre možnosť pridávania komentárov je treba sa prihlásiť/zaregistrovať.
Zaregistrovať sa