Multifunkčný teplomer a hnetač na cesto: Vypečené DELÍCIA vychytávky

Dátum zverejnenia 17.2.2012

Malý, ale výkonný

Meria iba dvadsať centimetrov - samozrejme na to, ako je malý, sú jeho funkcie a využitie ďaleko za hranicou možného. Čo teda dokáže multifunkčný teplomer DELÍCIAZmeria teplotu cesta aj teplotu vo vnútri špajze, poradí si s výškou cesta alebo poťahovanej hmoty, dokáže cesto nakrájaťrozotrieť krém aj vykrojiť požadovaný tvar cesta alebo hmoty. A to nie je všetko! Skúste cukrársku novinku obrátiť a veľmi rýchlo odhalíte tajomstvo hrnčekových kuchárok.
Meria teplotu aj výšku cesta
 
Teplomer vo farbe línie DELÍCIA je opatrený integrovaným čiernym pásikom, čo nie je nič iného, než teplotná stupnica od 2 do 30 stupňov Celzia. Aktuálnu teplotu cesta alebo prostredia prezradia stupne zafarbené do zelenej farby. Teplomer je ďalej opatrený milimetrovou stupnicou v rozsahu 0 až 20 centimetrov a špeciálnou stupňovitou odmerkou cesta, marcipánu alebo cukrárskych roztieracích hmôt v hrúbkach 2, 4, 6 a 8 milimetrov.
 
Nebojte sa hrnčekov!
 
Koľko polievkových lyžíc je v hrnčeku? A koľko mililitrov je tretina hrnčeka? Hrnčekovú matematiku máme v malíčku, stačí teplomer otočiť a hneď sa všetko dozviete. S prehľadnou tabuľkou pre prevádzanie množstva surovín používaných v tzv. hrnčekových kuchárkach, teda hrnčekov, polievkových lyžíc a lyžičiek na mililitre a unce už pri pečení nešliapnite vedľa.
 
Stiera aj vykrajuje
 
Zaoblený roh teplomeru oceníte pri vykrajovaní rozmanitých tvarov z cesta, marcipánu alebo cukrárskych roztieracích hmôt, najdlhšou stranou zasa zvládnete plynulé roztieranie krémov aj presné krájanie tyčiniek alebo pásikov z cesta. Hrana je primerane ostrá, nie však nebezpečná. Kúpou jediného produktu tak získate hneď niekoľko pomôcok – stierku, teplomer, nožík na vykrajovanie, úvodnú kapitolu hrnčekovej kuchárky a zatiaľ stále nepredajný, avšak mimoriadne cenený – pocit z dobre vykonanej práce!
 
Dôkladne prehnetané!
 
Múka, cukor, vajce, vanilkový cukor, pár kvapiek citrónovej šťavy, štipka soli a osminka masla… Receptov na dokonalé cesto existuje množstvo, ale nástrojov, ktoré cesto dokonalo prepracujú, už toľko nie je. Predstavujeme hnetač na cesto DELÍCIA s piatimi čepeľami, ktorý nahradí vaše ruky!
 
K pečeniu patrí hnetanie
 
Podľahli ste kúzlu domáceho pečenia? Milujete vôňu čerstvo upečených cukroviniek, koláčov, pečiva alebo kvasnicového chleba? Ak ste odpovedali kladne, tak drina menom hnetanie cesta vám celkom isto nie je cudzia. Rôzne mixéry a kuchynský roboti síce ručnú prácu nahradia, ale ten pocit… kedy zanoríte prsty do nesúrodej zmesi starostlivo vybraných surovín… poctivo, dlho a v potu tváre ich spracovávate v cesto… na to sa nezabúda. Pokiaľ sa tradičného spôsobu nechcete vzdať, ale menšiu pomoc by ste radi uvítali, odporúčame vyskúšať hnetač na cesto DELÍCIA s piatimi čepeľami. Zázračný výrobok dokáže aspoň čiastočne nahradiť vaše ruky!
 
Päť čepelí pre dokonalú prácu
 
Nenápadná pomôcka s kvapkou horúcej talianskej krvi práve prichádza na český trh, aby slovenské gazdinky utvrdila v jedinom názore – hnetanie a miesenie akéhokoľvek cesta je hračka! Pätica masívnych hnetacích čepelí jednoducho prenikne cestom a výrazne tak urýchli a skvalitní jeho dokonalé prehnetanie. Múka sa s ostatnými ingredienciami až prekvapivo rýchlo spojí v jedno telo, ktoré je pripravené na ďalší proces. Aj keď celonerezové čepele vypadajú nebezpečne, nie je tomu tak. Sú pevné, zaoblené a súčasne neostré, takže pri hnetení nepoškodia dno hnetacej nádoby. Hnetač je opatrený masívnou rukoväťou z odolného plastu vo farbách línie DELÍCIA – bielej a žltej.
 
Ako na to?
 
Do misy vložte všetky ingrediencie, celou dlaňou pevne uchopte hnetač a ingrediencie krúživým pohybom zápästia postupne premiešavajte. Práca s hnetačom je veľmi jednoduchá a veríme, že gazdinky túto pomôcku veľmi vzápätí zaradí do štandardného vybavenia pre pečenie.

Komentáre

Pre možnosť pridávania komentárov je treba sa prihlásiť/zaregistrovať.

Zaregistrovať sa