Misa na kysnuté cesto DELÍCIA s ohrievačom: Jedna, dve, už to je!

Dátum zverejnenia 6.10.2013


Zvoliť správnu nádobu, poriadne premiesiť, „trafiť“ dobu kysnutia a dúfať, že všetko dobre dopadne. Príprava kysnutého cesta, to je kumšt, drina a tak trochu alchýmia. Vďaka TESCOME to už neplatí. Novinka z radu DELÍCIA Vám ušetrí čas aj nervy.

 

chlebovar-main.jpg
 


„S múdrou misou je príprava cesta jednoduchá, pohodlná a bez stresu či sa dielo podarí. A omnoho rýchlejšie ako ste zvyknutí“ hovorí autor misy DELÍCIA a dizajnér TESCOMY Maritn Koval .

Posúďte sami: Ingrediencie pre kysnuté cesto (kvások, múka, olej) v mise jednoducho uzavriete tesniacim vekom, poriadne pretrepete , nahrejte v mikrovlnke priložený ohrievač (45 sekúnd), pripevníte pod dno a len čakáte.

Vďaka teplu z gélového ohrievača sa navyše doba prípravy výrazne skráti. V mise od TESCOMY nakysne cesto až dvakrát rýchlejšie!

 

chlebovar-3.jpg
 


Ako poznáte, že je to hotové? Misa Vám dá sama signál! Vychytané veko, ktoré sme vyvinuli v našom design centre, sa totiž zreteľne vypučí, ako náhle je cesto nakystnué.

„Veko je zo špeciálneho plastu, ktorý sme testovali niekoľko mesiacov . Som rád, že sme uspeli, pretože zákazníkom ponúkame skutočne unikátny výrobok, ktorý im výrazne uľahčí prácu v kuchyni,“ dopĺňa Koval.

 

chebovar-2.jpg
 


A ďalej? Žiadne „ďalej“ nie je! Teraz sa už môžete bez obáv pustiť do poctivých tvarohových buchiet .

Pokiaľ si vravíte, že by sa Vám hodila len misa alebo gélový ohrievač , máme pre Vás dobrú správu: oboje sa dajú kúpiť aj samostatne .

Komentáre

Pre možnosť pridávania komentárov je treba sa prihlásiť/zaregistrovať.

Zaregistrovať sa