Cestoviny dostali krídla! Prehadzujte „pasta“ v unikátnej šikmej panvici PRESTO

Dátum zverejnenia 27.12.2010

O tom, že omelety a palacinky vedia v istej fáze svojej prípravy lietať, nie je pochýb. Po dômyseľnej akrobacii však v kútiku duše túžia aj vaše obľúbené cestoviny, ktoré si vzrušenie príliš neužijú… Nehovoriac o zelenine, kúskoch mäsa alebo tzv. sklenených nudliach. Tak hurá do toho, značka Tescoma predstavuje unikátnu kuchynskú panvicu na cestoviny PRESTO o priemere 26 centimetrov, ktorá je esenciou talianskej vášne a českej dokonalosti.

Dizajnéri spoločnosti Tescoma navrhli unikátnu kuchynskú panvicu v obľúbenej línii PRESTO, ktorá poskytuje cestovinám, ale rovnako tak mäsovým kúskom alebo zelenine, chýbajúci pohyb – vďaka zaoblenému dnu, nepriľnavému povlaku a zvýšenému okraju (dojem tzv. šikmej panvice) si prosté miešanie cestovín vylepšíte tzv. prehadzovaním.

Prehadzovanie je skvelý taliansky trik, ktorý kuchársky majstri používajú práve pri príprave cestovín (a pochopiteľne aj iných vhodných pokrmov). Všetky suroviny sa rovnomerne spoja a navyše sa môžu pýšiť krehkou škrupinkou…

Zvýšený okraj panvice slúži ako skvelý odrazový mostík pre miešanie cestovín s ďalšími prísadami – prakticky nepotrebujete žiadne ďalšie kuchynské náradie, pretože vám postačí iba prehadzovacia panvica PRESTO, varené cestoviny al dente a vaše ruky!

Pri vývoji tejto panvice sme nešetrili nápady a už vôbec nie farbami! Veľkou inšpiráciou nám bola farebná kombinácia vlajky kráľovstva cestovín, teda Talianska. Záleží len na vás, či zvolíte panvicu PRESTO vo farbe bielej, zelenej, červenej alebo univerzálnej modrej, ktorá doplňuje trojicu horúcich talianskych farieb. Prehadzovacia panvica na cestoviny PRESTO je vhodná na všetky typy šporákov – plynové, elektrické a sklokeramické.

Taliani sú proste skvelí a výnimoční, ale len vďaka českej Tescome sa môžu pýšiť dvoma šikmými zázrakmi. Preslávenou šikmou vežou v Pise, za ktorej zošikmenie môže matka príroda a šikmou panvicou PRESTO, za ktorej vznikom stojí Tescoma… Buon Appetito!

Komentáre

Pre možnosť pridávania komentárov je treba sa prihlásiť/zaregistrovať.

Zaregistrovať sa