Cestoviny – drahokamy talianskej kuchyne

Dátum zverejnenia 15.2.2016

Kto raz čerstvé cestoviny ochutnal, doživotne im podľahol. TESCOMA preto pre všetkých milovníkov cestovín pripravila skvelé prekvapenie – strojček pre domácu prípravu cestovín DELÍCIA. S ním možno ľahko vytvoriť úžasné čerstvé tagliolini, fettuccine, lasagne aj polievkové rezance v prvotriednej kvalite a pritom za pár eur.

 

 

 

Ravioli okrúhle aj hranaté, hlavne čerstvé!

Prvú písomnú zmienku o poklade talianskej kuchyne zvanom ravioli nájdeme v kuchárskej knihe zo 14. storočia. Na lahodných plnených vankúšikoch si teda ľudia pochutnávajú už sedemsto rokov a neprestáva ich to baviť aj napriek tomu, že domáca výroba tohto typu cestovín chce trochu viac trpezlivosti – alebo nové vychytané formy na prípravu domácich raviol a raviolin od TESCOMY! Vyskúšajte niektoré z originálnych receptov z našej minikuchárky, ktorá je pochopiteľne súčasťou balenia.

 

 

 

 

„Halušky“ vo vlastnej réžii

Tak trochu iné cestoviny sú gnocchi – iné preto, že sa vyrábajú zo zemiakového cesta. Ich príprava spočíva v špeciálnom grife prevedenom na vrúbkovanom povrchu tvorítka, ktoré najnovšie nájdete tiež v ponuke TESCOMA vo farbách obľúbenej línie DELÍCIA.

Toto tvorítko je však ešte o niečo šikovnejšie a ukrýva v sebe aj malý valček, s ktorým elegantne pripravíte ďalší klenot talianskej kuchyne – čerstvé garganelli! Prajeme teda BUON APPETITO!

 

 

 

Komentáre

Pre možnosť pridávania komentárov je treba sa prihlásiť/zaregistrovať.

Zaregistrovať sa