Radi by sme vám ukazovali len to, čo vás zaujíma, teda nevšedné nápady pre varenie a bývanie. Nielen to nám umožňujú súbory cookies. Kliknutím na „Prijať všetko“ súhlasíte s používaním všetkých typov cookies, v časti „Predvoľby“ si môžete vybrať, ktoré povolíte. Súhlas je možné odmietnuť kliknutím na „Odmietnuť všetko“ (netýka sa tzv. základných cookies). Nastavenie je možné kedykoľvek zmeniť. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov.
Tescoma je hrdým partnerom televíznej súťaže Pečie celé Slovensko.
Štrúdľa, ktorá sa pečie vo všetkých kútoch Slovenska, patrí k rodinným klasikám. A práve štrúdľa sa piekla druhý súťažný večer v rámci technickej výzvy.
Príprava cesta: 15min.
Oddych cesta v chlade: 30 min (zatiaľ príprava plnky).
Ťahanie cesta a naplnenie: 15 min.
Pečenie: 30 – 40 min pri 190°C
Všetky recepty sú použité so súhlasom RTVS - Pečie celé Slovensko.